KNOW Uitgeverij

Fatimah Ali

Mijn naam is Fatimah.
Een van mijn levensmotto’s is:

Don’t wait for opportunities
Be the opportunity

In 2019 ben ik met mijn bedrijf begonnen KNOW your magic.
Ik wilde ondernemen vanuit mijn hart zonder de universele ondernemersregels van marketing, strategie en zichtbaar zijn. Als ik het volgens de regels had gespeeld, dan weet ik dat ik het niet zou hebben gered. Ik kan niet creatief zijn binnen kaders. Wanneer mensen mij zien, wil ik dat zij KNOW your magic zien. Ik ben namelijk mijn bedrijf. Mijn creatieve levensstijl heb ik omgezet in een onderneming. It’s a way of life. Er waren veel hobbels, frustraties, wanhoop en zelfs momenten dat ik wilde opgeven. Dankzij de steun van mijn beste vriendinnen en mijn moeders onvoorwaardelijke vertrouwen in mij ben ik door blijven gaan.  

Vandaag ben ik meer dan ik ooit had durven dromen: colour coach, schrijver, uitgever, creatieve vakleerkracht en mixed media artist. De vrijheid en het plezier dat ik nu ervaar, is niet in woorden te beschrijven en dit gevoel gun ik jou van harte.

Daarom heb ik KNOW Uitgeverij opgericht. Ik hoop met mijn uitgeverij het duwtje te zijn dat jij nodig hebt om verder te komen. Veel creatievelingen hebben de middelen niet om hun doelen te bereiken, maar zij geven ook niet op. Zij nemen een baan waardoor zij weinig tijd hebben om hun passie uit te voeren, maar beetje bij beetje wel een buffer bouwen. Dit duurt lang. Het gezegde geld maakt niet gelukkig heb ik nooit begrepen. Natuurlijk zijn er veel dingen die niet met geld te kopen zijn, maar laten we wel eerlijk wezen; het maakt het leven verdomd makkelijker om dichter bij jouw doelen te komen.

Met mijn uitgeverij wil ik dromen tot werkelijkheid maken. Ik hoop hiermee een klein beetje terug te geven van wat ik heb mogen ontvangen.      

error: Content is protected !!