KNOW Uitgeverij

R.A.F. enchantments
kaartendeck

Een uniek kaartendeck

Kies je ervoor om geleefd te worden?
Of kies jij voor een magisch avontuur vol groei, geluk en energie?
R.A.F. enchantments staat voor een leven vol
plezier.

R.A.F. enchantments nodigt jou uit om te leven vanuit verwondering; je innerlijk kind; magie en om de mystieke flow in jouw bestaan te ervaren. Ga jij op jouw avontuur met Raf aan jouw zijde? Dan is dit kaartendeck het begin van een ontdekkende reis en belevenis op zich. 

Woorden als persoonlijke groei, coaching, ontdekken, transformatie en nog veel meer zijn gebundeld in één basispakket. Hiermee kun jij zelfstandig aan de slag. Het basispakket bestaat uit een energievol, kleurrijk en interactief kaartendeck voorzien van oefeningen en uitdagingen die je aanzetten tot zelfontdekking, persoonlijke en spirituele ontwikkeling/groei. Steeds weer en in elke fase van jullie leven kun je hier gebruik van maken, want Raf groeit en beweegt met je mee …

Voor je kind(eren)

De kinderen van tegenwoordig groeien op in een bijzonder en uitdagend tijdperk. Elke dag verschillende prikkels en indrukken. R.A.F. enchantments is geboren vanuit onze eigen ervaringen met kinderen en onze observatie van de impact die verschillende factoren kunnen hebben op hun gemoedstoestand: drukke agenda’s, overvolle lesprogramma’s, weinig tijd voor jezelf, geen ruimte om zorgeloos te spelen en de hoge eisen die onze maatschappij aan kinderen stelt is.

Als ouder beweeg je hierin mee en kun je je overweldigd voelen of zelfs uitgeput. Tijd met jouw kind is tegenwoordig “quality-time”. Alsof het iets is wat ingepland zou moeten worden. Ben jij als ouder er klaar voor om samen met jouw kind JA te zeggen tegen een leven vol Magie en Mystiek en daarmee NEE te zeggen tegen de “maatschappij-moetjes”.

Lijkt het jou een mooi idee om samen met je kind meer te ondernemen? Op een speelse, intieme en interactieve manier waarin jullie beiden niet alleen naar elkaar toe groeien, maar ook als individu: persoonlijk en spiritueel. Buddy Raf staat klaar om jullie mee te nemen op dit magische en mystieke avontuur waarin je samen schatten voor het leven vindt en je eigen parels gaat ontdekken en creëren. 

Kies voor individuele groei en groei als ouder/kind. Dit is van onschatbare waarde en jullie hele leven toepasbaar. Maak herinneringen en leef jouw unieke leven op jullie eigen wijze.

R.A.F. enchantments heeft als basispakket een kaartendeck en boek ontwikkeld dat volledig gericht is op jou en jouw kind. Op heldere, liefdevolle,en humoristische wijze spoort Raf je aan om mee te gaan op een avontuur met als doel zelfontdekking, persoonlijke en spirituele groei/ontwikkeling. Steeds weer en in elke fase van jullie leven kun je hier gebruik van maken, want Raf groeit en beweegt met je mee.

Een kaartendeck met boek

Het Nederlandstalig kaartendeck met boek is ontworpen en ontwikkeld door Roos Barquioua, Anneke van Heusden en Fatimah Ali.
Het deck bestaat uit 33 kaarten. In het boekje vind je in 47 pagina’s de duidingen voor elke kaart. 

In de toekomst zullen er upgrades komen, waarmee je nieuwe paden kunt gaan bewandelen, de magie meer en meer ziet en kunt omarmen in je leven en avonturen.

Meer informatie over het deck vind je op de website van R.A.F. enchantments.

error: Content is protected !!