KNOW Uitgeverij

Reviews

Deze schrijvers gingen je voor

Voor de eerste sessie Magictalk had ik haar telefonisch gesproken. Haar warme persoonlijkheid en rust vielen mij toen al meteen op. De sessie ging over schrijven van verhalen. Fatimah weet waar ze het over heeft. Zij deelt haar kennis zonder belerend te zijn. Zij heeft mij geïnspireerd te geloven in de schrijver in mijzelf door haar eerlijke feedback. Ze staat naast de auteur en schept een sfeer van veiligheid en ontspannenheid tijdens het gesprek. Dit is belangrijk, om het proces van creativiteit op gang te brengen en te houden. Zij gaf mij vertrouwen en moed om verder te gaan in het schrijven van mijn verhalen
Karin van Veldhoven
De legende van het moeras; De wisselaars
Fatimah heeft een gave. Ze herkent iemands potentie en talent binnen no time, zo ook bij mij. Tekenen is altijd een passie van mij geweest. Ik deed het alleen niet zo veel meer. Door alle drukte (lees: gezinsleven) is het nooit verder gekomen dan een hobby. Fatimah zag mijn eigenheid in stijl en motiveerde mij om meer te maken en meer van mijzelf te laten zien. Ze deed dit op een zachte en liefdevolle wijze. Ze gaf mij alle ruimte en tijd om mijn stijl te ontdekken en hielp me mijn zelfvertrouwen hierin te laten groeien. Alle soorten kunst uitingen zijn bekend gebied voor Fatimah. Hierdoor herkende ze mijn eigenheid in stijl direct. Dit is wat haar uniek maakt.
Anneke van Heusden
eigenaresse Pixigold
Fatimah is een inspirerende, krachtige, creatieve vrouw. Zij kan van niks iets prachtigs maken. Haar teksten zijn magisch en creaties zijn prachtig. Ze helpt mij ook bij het opzetten van mijn eigen bedrijf. Zij is mijn voorbeeld. Door haar vind ik doorzettingsvermogen en krijg ik inspiratie. She makes the world better.
Latifa Ergin
Designed by Blue
Fatimah van Know Uitgeverij is bevlogen, begaan en betrouwbaar. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Met haar open hart wil ze het beste naar boven halen en samen iets moois creëren. Ik raad haar van harte aan!
Janine Keijser
dierencoach en auteur van de boeken Rauw en Beproevingen
Know Uitgeverij van Fatimah is voor mij, een eigenwijze auteur, de beste match ever! Ik ben zo blij met het complete plaatje dat deze uitgeverij mij biedt. Van heel persoonlijk tot maatwerk zakelijk. Mijn roman is nu uitgekomen en nog mooier geworden dan in mijn eigen dromen. Ik raad Fatimah als uitgever en als warm betrokken persoon van harte aan!
Saskia Tegels
eigenaresse Enlace Creatief Leiderschap en auteur Ontrafeld
Fatimah is een power vrouw die een hele grote meerwaarde is binnen onze samenwerking. Zij is echt aanwezig. Ziet, hoort, voelt en benoemt zaken die de onderlinge relaties en teamwerking versterken. Zij neemt uit zichzelf initiatief en stemt af wanneer iets wel of niet 'gezegd' moet worden. Ik ervaar haar enorm krachtig, warm en betrokken. Zonder haar zouden wij niet staan waar wij vandaag als team zijn gekomen. Ze is professioneel, maar haar warme menselijkheid is wat echte verbinding en grootste resultaten mogelijk maakt.
An Mattheussen
founder Good Vibes Academy
Samenwerken met Fatimah is geweldig. Ze geeft passende uitleg en er mag altijd overlegd worden. Ze geeft relevante informatie en tips, allemaal persoonlijk en afgestemd. Het is motiverend om samen te werken; er zit geen druk achter en het doel is om het beste eindproduct te krijgen. En met de manier waarop er overlegd wordt, lukt dat zeker!
Rowena de Wit
auteur van De Witte Zee van Bliksem (Linxuven boek 1)

Sparren over jouw boek?

Werk je aan een boek en wil je daar graag over van gedachten wisselen? 
Bijvoorbeeld voordat je met een coach of illustrator aan de slag gaat? 
Neem dan zeker even contact met mij op, dan denk ik met je mee. 

error: Content is protected !!